Tani fëmijët tuaj mund të përjetojnë Aplikacionin Bibla për Fëmijë në shqip!

Aplikacioni Bibla për fëmijë

Sot, së bashku me partnerin tonë OneHope, ne kemi kënaqësinë të lajmërojmë nisjen e Aplikacionit Bibla për fëmijë në shqip. Tani, më shumë fëmijë se kurrë kanë mundësinë të shijojnë një përvojë me Biblën më vete.

Kalimi nga një gjuhë në tjetrën është i lehtë dhe gjendet në Parametrat e aplikacionit:

  1. Sigurohuni të keni përditësuar aplikacionin tuaj me daljen më të fundit.
  2. Hapeni aplikacionin dhe shtypni ikonën (Ikona e marshit) e marshit për të hapur Parametrat.
  3. Shtypni Gjuha dhe përzgjidhni atë që dëshironi.

Tani audio do të jetë në atë gjuhë dhe çdo tekst do të shfaqet po në atë gjuhë!

Ju lutemi, na ndihmoni të festojmë për këtë lajm fantastik!

FacebookShpërndaje në Facebook

TwitterShpërndaje në Twitter

E-postëShpërndaje përmes e-postës


Aplikacioni Bibla për fëmijë Jezusi

Në lidhje me Aplikacionin Bibla për fëmijë

Zhvilluar në partneritet me OneHope, Aplikacioni Bibla për fëmijë është nga YouVersion, krijuesit e Aplikacionit të Biblës. Skicuar për t’u dhënë fëmijëve një përvojë të vetën plot kënaqësi me Biblën, Aplikacioni Bibla për fëmijë është instaluar tashmë në më se 109 një milion pajisje Apple, Android dhe Kindle, dhe është gjithmonë plotësisht falas. Fëmijë nga e gjithë bota po shijojnë tani Aplikacionin Bibla për fëmijë, në 68 gjuhë, përfshirë tani edhe shqipen!

App Store Google Play Amazon