Tani fëmijët tuaj mund të përjetojnë Aplikacionin Bibla për Fëmijë në shqip!

Aplikacioni Bibla për fëmijë

Sot, së bashku me partnerin tonë OneHope, ne kemi kënaqësinë të lajmërojmë nisjen e Aplikacionit Bibla për fëmijë në shqip. Tani, më shumë fëmijë se kurrë kanë mundësinë të shijojnë një përvojë me Biblën më vete.

Kalimi nga një gjuhë në tjetrën është i lehtë dhe gjendet në Parametrat e aplikacionit:

  1. Sigurohuni të keni përditësuar aplikacionin tuaj me daljen më të fundit.
  2. Hapeni aplikacionin dhe shtypni ikonën (Ikona e marshit) e marshit për të hapur Parametrat.
  3. Shtypni Gjuha dhe përzgjidhni atë që dëshironi.

Tani audio do të jetë në atë gjuhë dhe çdo tekst do të shfaqet po në atë gjuhë!

Ju lutemi, na ndihmoni të festojmë për këtë lajm fantastik!

FacebookShpërndaje në Facebook

TwitterShpërndaje në Twitter

E-postëShpërndaje përmes e-postës


Aplikacioni Bibla për fëmijë Jezusi

Në lidhje me Aplikacionin Bibla për fëmijë

Zhvilluar në partneritet me OneHope, Aplikacioni Bibla për fëmijë është nga YouVersion, krijuesit e Aplikacionit të Biblës. Skicuar për t’u dhënë fëmijëve një përvojë të vetën plot kënaqësi me Biblën, Aplikacioni Bibla për fëmijë është instaluar tashmë në më se 109 një milion pajisje Apple, Android dhe Kindle, dhe është gjithmonë plotësisht falas. Fëmijë nga e gjithë bota po shijojnë tani Aplikacionin Bibla për fëmijë, në 68 gjuhë, përfshirë tani edhe shqipen!

App Store Google Play Amazon

Stihe Biblike të Krishtlindjeve

Stihe Biblike të Krishtlindjeve

Perëndia do t’i braktisë derisa të lindë gruaja shtatzënë dhe vëllezërit që mbeten do të kthehen te bijtë e Izraelit.

Mikea 5:2

Prandaj vetë ZOTI do t’ju japë një shenjë: ja, vashëza do të mbetet shtatzënë, do të lindë një djalë e do ta quajë Emanuel.

Isaia 7:14

Ndërsa po mendonte këto gjëra, një engjëll i Zotit iu shfaq në ëndërr e i tha: «Jozef, bir i Davidit, mos ki frikë ta marrësh për grua Marinë. Fëmija që është ngjizur në të është nga Shpirti i shenjtë. Ajo do të lindë një djalë dhe ti do t’ia vësh emrin Jezu, sepse ai do ta shpëtojë popullin e tij nga mëkatet e tyre».

Mateu 1:20-21

Perëndia e deshi aq shumë botën, sa dha Birin e tij të vetëmlindur, që kushdo që beson në të, të mos humbasë, por të ketë jetën e amshuar.

Gjoni 3:16

I madh do të jetë sundimi i tij e paqja nuk do të ketë fund mbi fronin e Davidit e mbi mbretërinë e tij. Do të zërë rrënjë e do të forcohet në të drejtë e drejtësi, që tani e deri në amshim. E këtë ka për ta bërë zelli i ZOTIT të ushtrive.

Isaia 9:6

Dhe Fjala u mishërua e banoi mes nesh. Ne e pamë lavdinë e tij, lavdi e Birit të vetëmlindur të Atit, plot hir e të vërtetë.

Gjoni 1:14

Por, kur erdhi koha e caktuar, Perëndia dërgoi Birin e tij. Ai lindi nga një grua dhe iu nënshtrua ligjit, për të shpenguar ata që ishin nën ligj e që ne të birësohemi.

Galatasve 4:4-5

por engjëlli u tha: «Mos kini frikë! Ja, po ju jap lajmin e mirë, një gëzim të madh për të gjithë popullin: sot, në qytetin e Davidit ka lindur për ju një shpëtimtar që është Krishti Zot.

Luka 2:10-11

Papritur bashkë me engjëllin u duk një ushtri e madhe qiellore që lavdëronte Perëndinë kështu: «Lavdi i qoftë Perëndisë në lartësitë qiellore e paqe në tokë njerëzve që ai i ka për zemër».

Luka 2:13-14

Pasi dëgjuan mbretin, u nisën. Dhe ja, ylli që kishin parë në lindje u printe derisa u ndal në vendin ku ishte fëmija. Kur panë yllin, ata u gëzuan shumë. Si hynë në shtëpi, panë fëmijën me Marinë, nënën e tij, e ranë në gjunjë dhe e adhuruan. Pastaj hapën thesaret e tyre dhe i dhuruan ar, temjan e mirrë. Të lajmëruar në ëndërr që të mos ktheheshin te Herodi, u kthyen në vendin e tyre nga një rrugë tjetër.

Mateu 2:9-12