Библијата е жива

Библијата е жива

Зашто, словото Божјо е живо и деј­ствува и е поостро од секаков меч со две острици; и навлегува до разделување на душата и духот, до зглобовите и мо­зо­кот, и ги проценува мислите и намерите на срцето.

Евреите 4:12

Библијата е жива

Оваа објава е достапна и на: Арапски (класичен) Белоруски Бенгалски Бугарски Дански Фински Грчки Еврејски Индијски Унгарски Малајски Монголски Непалски Норвешки Фарси Португалски (Португалија) Словачки Свахили Шведски Тамилски Телугу Тајландски Турски Украински Урду Зулу Чешки Кмер Малајаламски Шпански (Шпанија) Мјанмар Бурмански (Уникод) Литвански Марати Гуџарати Амхарски