Bibelappen for barn synkroniserer nå på tvers av enheter!

Bibelappen for barn - profiler

«Hei! Denne har alle stjernene mine!»

Ditt barns premiering i Bibelappen for barn har alltid blitt lagret på enheten de har brukt. Hvis barna har fått en ny enhet, eller hvis du lar dem bruke Bibelappen for barn på en annen telefon, måtte de starte på nytt. Ikke nå lenger.

Nå er fremdriften lagret for hvert av barna dine, synkronisert på tvers av alle enhetene dine!

Som foreldre eller foresatte lar den nyeste versjonen av Bibelappen for barn deg logge inn med din eksisterende YouVersion-konto og sette opp en unik avatar for hvert barn. Å legge til en profil er raskt og enkelt. Barna dine kan til og med velge sin favoritt avatar og farge.

Få oppdatert app

Dette innlegget er også tilgjengelig i: Engelsk Afrikaans Indonesisk Tysk Spansk Filippinsk (Tagalog) Fransk Italiensk Nederlandsk Portugisisk Rumensk Russisk Japansk Kinesisk (Forenklet) Kinesisk (Tradisjonell) Koreansk Arabisk Hviterussisk Bulgarsk Finsk Gresk Hebraisk Hindi Ungarsk Malayisk Mongolsk Persisk Polsk Portugisisk (Portugal) Swahili Svensk Tamilsk Thai Tyrkisk Ukrainsk Vietnamesisk Zulu