Hent Bibel App’en

Få en gratis Bibel

til din smartphone,
tablet og computer


Hent Bibel App'en

Det er svært at holde Gud & hans ord i centrum. Derfor giver den gratis YouVersion Bibel App dig værktøjer til dagligt at søge Guds hjerte:  lyt til Lydbibler, opret Bønner, studér med Venner, udforsk flere end 2.000 Bibeloversættelser, og meget mere. Nu på over 400 millioner enheder verden over!

Hent Bibel App’en

Denne post er også tilgængeælig på: Engelsk Afrikaans Indonesisk Tysk Spansk Filipino (Tagalog) Fransk Italiensk Hollandsk Portugisisk Rumænsk Russisk Japansk Kinesisk (Forenklet) Kinesisk (Traditionel) Koreansk Arabisk Hviderussisk Bulgarsk Finsk Græsk Hebraisk Hindi Ungarsk Malay Mongolsk Norsk Farsi Polsk Portugisisk (Portugal) Slovakisk Swahili Svensk Tamil Telugu Thai Tyrkisk Ukrainsk Vietnamesisk Zulu Tjekkisk Spansk (Spanien)