Ladda ner Bibelappen

Skaffa en gratis Bibel

till din telefon,
surfplatta och dator


Ladda ner Bibelappen

Det är svårt att hålla sig koncentrerad på Gud och hans ord. Det är därför YouVersions gratis bibelapp ger dig verktyg för att söka Guds hjärta dagligen:  lyssna på ljudbiblar, skapa böner, studera med vänner, utforska över 2 000 bibelöversättningar och mycket mer. Nu på över 400 miljoner enheter över hela världen!

Ladda ner Bibelappen

Det här inlägget finns även på: Engelska Afrikaan Indonesiska Tyska Spanska Filippinska (Tagalog) Franska Italienska Holländska Portugisiska Rumänska Ryska Japanska Kinesiska (förenklad) Kinesiska (traditionell) Koreanska Arabiska Vitryska Bulgariska Danska Finska Grekiska Hebreiska Hindi ungerska Malajiska Mongoliska Norska Persiska Polska Portugisiska (Portugal) slovakiska Swahili tamil Telugu Thailändska Turkiska Ukrainska Vietnamesiska Zulu tjeckiska Spanska (Spanien)