Laai Die Bybeltoep

Ontvang ‘n gratis Bybel

vir jou foon,
tablet en rekenaar


Laai Die Bybeltoep

Dis moeilik om gefokus te bly op God en sy Woord.
Dis hoekom die gratis YouVersion Bybel Toep jou die geleentheid gee om daagliks God se hart te soek:  luister na klankbybels, skep gebede, studeer saam met vriende, ontdek meer as 2000 Bybelweergawes en nog meer. Dis nou op meer as 400 miljoen toestelle in die wêreld!

Laai Die Bybeltoep

Lees die Bybel

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Arabies Belarussiese Bulgaars Deens Fins Grieks Hebreeus Hindi Hongaars Maleis Mongools Noorweegs Farsi Pools Portugees (Portugal) Slowaaks Swahili Sweeds Tamil Telugu Thai Turks Oekraïnies Viëtnamees Zoeloe Tsjeggies Spaans (Spanje) (Spanje)