Waarvoor soek jy?

Soekblokkie

As julle God aanroep … sal Hy julle gebed verhoor.

Ongeag wat jou omstandighede nou is, as jy jouself in die Woord van God grondves, sal God jou in sy liefde wortel. Om in God se liefde gewortel te wees, kan jou help verander hoe jy na jouself en die wêreld om jou kyk.

Waarvoor soek jy vandag?

Watter vrae jy ook al het, watter antwoorde jy ook al nodig het, watter hoop jy ook al het — nader tot God met behulp van ‘n Leesplan, net daar waar jy is en laat sy woorde toe om te herskep hoe jy na jouself en na die wêreld om jou kyk.

Kyk Na Nog Leesplanne

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees