Waar ben je naar op zoek?

Zoekvak

Zoek God … en je zult Hem vinden.

Hoe je situatie op dit moment ook is, als jij jezelf grondvest in Gods Woord, zal God je in zijn liefde vasthechten. Geworteld blijven in Gods liefde kan de manier veranderen waarop je jezelf en de wereld om je heen ziet.

Dus waar ben je vandaag naar op zoek?

Welke vragen je ook hebt, welke antwoorden je ook nodig hebt, waar je ook op hoopt — nader tot God, daar waar je bent, door een leesplan te lezen. Laat zijn woorden de manier veranderen waarop je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt.

Bekijk meer leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees