Last ned Bibel-appen

Få en gratis Bibel

til telefonen,
nettbrettet og datamaskinen


Last ned Bibel-appen

Det er vanskelig å holde fokus på Gud og hans ord. Derfor er YouVersion Bibel App gratis for å gi deg verktøyer til å søke Gud’s hjerte daglig:  lytt til lydbibler, opprette bønner, studere med venner, utforske 2,000+ Bibelutgaver, og mye mer. På mer enn 400 millioner digitale enheter verden over!

Last ned Bibel-appen

Dette innlegget er også tilgjengelig i: Engelsk Afrikaans Indonesisk Tysk Spansk Filippinsk (Tagalog) Fransk Italiensk Nederlandsk Portugisisk Rumensk Russisk Japansk Kinesisk (Forenklet) Kinesisk (Tradisjonell) Koreansk Arabisk Hviterussisk Bulgarsk Dansk Finsk Gresk Hebraisk Hindi Ungarsk Malayisk Mongolsk Persisk Polsk Portugisisk (Portugal) Slovakisk Swahili Svensk Tamilsk Telugu Thai Tyrkisk Ukrainsk Vietnamesisk Zulu Tsjekkisk Spansk (Spania)