En reise gjennom Lukasevangeliet og Apostlenes gjerninger

BibleProject-ikon

Alle de troende var forent i hjerte og sinn… Apostlene vitnet sterkt om oppstandelsen av herren Jesus, og Guds store velsignelse var på dem alle.

Apostlenes gjerninger 4,32-33

Hvordan Jesus og kirken binder hele Bibelen sammen.

Selv om du ikke er kjent med Det nye testamentet, kjenner du sikkert til at Matteus, Markus, Lukas og Johannes (evangeliene) forteller Jesus’ livshistorie fra perspektivet til disiplene hans. Forfatteren av Lukas skrev også apostlenes gjerninger og strukturerte dem som en kontinuerlig historie. Lukas dekker Jesus’ liv og tjeneste og flyter direkte inn i grunnleggelsen av den tidlige kirken i apostlenes gjerninger.

I dag, i et spesielt partnerskap mellom YouVersion og BibleProject, annonserer vi
En reise gjennom Lukasevangeliet og Apostlenes gjerninger, en helt ny video-andaktsserie som lar deg oppleve disse bøkene sammen. Gjennom planen vil små fortellende videoer fra BibleProject vise hvordan Jesus’ liv og lære oppfyller Det gamle testamentets profetier om frelseren–og samler til slutt sammen hele den overordnede fortellingen til Bibelen.

Enda bedre, En reise gjennom Lukasevangeliet og Apostlenes gjerninger er tilgjengelig på over 20 språk så du kan nyte den sammen med andre mennesker fra hele verden. StartEn reise gjennom Lukasevangeliet og Apostlenes gjerninger under, og spre ordet til alle vennene dine om denne spennende nye planen fra BibleProject og YouVersion!

Start planen

Dette innlegget er også tilgjengelig i: Engelsk Afrikaans Tysk Spansk Fransk Italiensk Nederlandsk Portugisisk Rumensk Russisk Arabisk Hindi Ungarsk Mongolsk Polsk Swahili Tamilsk Thai Tyrkisk Ukrainsk Vietnamesisk