Wie wil jij dit jaar worden?

Vrienden met telefoons

Elke positieve verandering die je in je leven wilt zien, begint met het leren kennen van God door zijn Woord. De Bijbel openbaart Gods karakter en geeft ons wijsheid over hoe we ons leven moeten leiden. Dus als je wilt groeien, zoek dan eerst God. En een eenvoudige manier waarop je dit kunt doen is door de Dagelijkse Vernieuwing te gebruiken.

Dagelijkse Vernieuwing is een interactieve ervaring. Het is ontworpen om je te helpen dichter naar God toe te groeien met behulp van de Bijbel door het voltooien van de dagelijkse onderwijsvideo’s, overdenkingen en gebedsinspiraties.

Welke gewoontes je ook wilt veranderen of welke karaktereigenschappen je dit jaar ook wilt ontwikkelen, het begint allemaal met de Bijbel.

Voltooi de Dagelijkse Vernieuwing

Begin met je eerste Dagelijkse Vernieuwing succesreeks voor 2024!

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Thais Oekraïens Vietnamees