Wie wil jy hierdie jaar word?

Vriende op fone

Elke positiewe verandering wat jy in jou lewe wil sien, begin deur God met behulp van sy Woord te leer ken. Die Bybel openbaar God se karakter en gee ons die wysheid hoe om ons lewens te leef. Soek dus eerste vir God — in jou soeke na groei. ‘n Maklike manier waarop jy dit kan doen, is deur Daagliks bygewerk te gebruik.

Daagliks bygewerk is ‘n interaktiewe ervaring wat ontwerp is om jou te help om deur die Skrif nader aan God te kom terwyl jy die daaglikse onderrigvideo’s, inhoud vir nadenke en begeleide gebede voltooi.

Watter gewoontes jy ook al vanjaar wil verander of karaktereienskappe wat jy wil aanleer, alles begin by die Bybel.

Voltooi Daagliks bygewerk

Begin met jou eerste Daagliks bygewerkte periode vir 2024!

FacebookDeel op Facebook

TwitterDeel op Twitter

E-posDeel per e-pos

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Thai Oekraïnies Viëtnamees