Wil je levens veranderen? Leef vrijgevig.

Echtpaar kijkt naar telefoon

Want waar u uw kostbaarheden bewaart, daar zal ook uw hart naar uitgaan.

Mattheüs 6:21

Als je zou kijken naar waar je je tijd en middelen aan besteedt, wat zou daaruit dan blijken wat je belangrijk vindt?

Onze missie bij YouVersion is om onze gemeenschap te helpen elke dag intimiteit met God te ervaren. We willen mensen uit alle landen en talen dagelijks dichter tot God zien naderen. Dat is een van de redenen waarom we gebeden, videolezingen en Versafbeeldingen delen: zodat mensen over de hele wereld Gods liefde en waarheid kunnen ervaren op een frisse en persoonlijke manier.

We willen niet dat er iets is dat mensen zoals jij belet om God persoonlijk te leren kennen en dat is een van de redenen waarom YouVersion altijd gratis zal zijn.

Ons verlangen is dat de liefde die jij van God ervaart, verandering brengt in wat jij waardevol vindt en je inspireert om ook vrijgevig te leven.

Als je deelt wat God je gegeven heeft, maak je Gods liefde zichtbaar voor een gebroken wereld. Dit verdiept jouw intimiteit met God en het schept ook mogelijkheden voor andere mensen om dichter tot Hem te komen.

Stel je voor — jouw vrijgevigheid zou iemands eeuwigheid kunnen beïnvloeden.

Eén manier om een leven van vrijgevigheid te ontwikkelen is door YouVersion financieel te steunen. En als je dat doet, krijg je deel aan iets dat blijvende waarde heeft: mensen over de hele wereld helpen om Gods vrijgevige liefde te ervaren.

Overweeg vandaag aan God te vragen om jou te laten zien hoe Hij wil dat jij de middelen gebruikt die Hij jou gegeven heeft. En kijk dan toe hoe Hij jouw giften getrouw vermenigvuldigt om anderen te zegenen.

Doneer nu

Al eens gedoneerd aan YouVersion?
Overweeg een periodieke gift in te stellen.

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees