Wil jy lewens verander? Leef vrygewig.

Paartjie wat na selfoon kyk

Waar jou skat is, daar sal jou hart ook wees.

MATTEUS 6:21

As jy sou kyk na waar jy jou tyd en geld spandeer, wat sal dit omtrent jou waardes verklap?

By YouVersion is dit ons missie om ons gemeenskap te help om elke dag intimiteit met God te ervaar. Ons wil graag sien dat mense van alle nasies en tale, elke dag nader aan God kom. Dis een van die redes hoekom ons gebede, video-leringe en versbeelde deel: sodat mense regoor die wêreld God se liefde en waarheid op ‘n nuwe en persoonlike manier kan ervaar.

Ons wil nie hê mense soos jy moet verhoed word om God persoonlik te ken nie, daarom sal YouVersion altyd gratis beskikbaar wees.

Ons begeerte is dat die ervaring van God se liefde jou sal inspireer om vrygewig te leef en jou waardes sal verander.

Wanneer jy God se geskenk aan jou met iemand deel, stel jy God se liefde vir ‘n gebroke wêreld bekend. Dit verdiep jou verhouding met God en skep ook geleenthede vir ander mense om nader aan Hom te kom.

Dink net – jou vrygewigheid kan ‘n verskil maak aan waar iemand die ewigheid deurbring.

Een manier hoe jy ‘n lewe van vrygewigheid kan kweek, is om die bediening van YouVersion finansieel te ondersteun. Wanneer jy dit doen, het jy deel aan iets wat ewigheidswaarde het: om mense regoor die wêreld te help om God se vrygewige liefde te ervaar.

Oorweeg om God vandag te vra hoe Hy wil hê jy alles wat jy van hom ontvang het moet aanwend en kyk dan hoe getrou Hy is om jou gawe te vermenigvuldig en aan ander te seën.

Gee Nou ‘n Donasie

Het jy al ‘n donasie aan YouVersion gegee?
Oorweeg om ‘n herhalende donasie te op te stel.

FacebookDeel op Facebook

TwitterDeel op Twitter

E-posDeel per e-pos

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees