Сега твоите деца можат на македонски јазик да ја искусат апликацијата „Библија за деца“!

Апликација „Библија за деца“

Денес, заедно со нашиот партнер OneHope, со задоволство го најавуваме започнувањето на апликацијата „Библија за деца“ на македонски јазик. Сега, повеќе од било кога, децата ќе имаат можност лично да искусат библиско доживување.

Префрлувањето помеѓу јазиците е лесно, само оди во поставките на апликацијата:

  1. Осигурај се дека ја имаш ажурирано твојата апликација до најактуелната верзија.
  2. Отвори ја апликацијата и допри ја иконата со запчаник (Икона со запчаник) за да одиш во Поставувања.
  3. Допри Јазик и избери го оној што го сакаш.

Аудиото сега ќе биде на избраниот јазик, а исто така и секој текст ќе се појави и ќе биде на избраниот јазик!

Те молиме, помогни ни да ја прославиме оваа одлична вест!

FacebookСподели на Фејсбук

TwitterСподели на Твитер

Е-поштаСподели преку е-пошта


Апликација „Библија за деца“ Исус

За апликацијата „Библија за деца“

Развиена во партнерство со OneHope, апликацијата „Библија за деца“ е од YouVersion, тие кои ја направија и апликацијата „Библија“. Развиена е за да им даде на децата едно прекрасно Библиско искуство, апликацијата „Библија за деца“ веќе е инсталирана на 58 милиони уреди од Епл, Андроид и Киндл и секогаш е потполно бесплатна. Децата од целиот свет ја користат апликацијата „Библија за деца“ на 60 јазици — сега вклучувајќи го и македонскиот јазик!

App Store Google Play Amazon

Оваа објава е достапна и на: Англиски Мјанмар Бурмански (Уникод) Литвански Панџаби Гуџарати