Vi lanserer YouVersion.com i ny drakt

YouVersion.com is All-NewYouVersion.com er helt ny! Hvis du har tittet innom i det siste, har du kanskje lagt merke til lenken med “Forhåndsvis” på toppen. Eller hvis du har en YouVersion-konto fikk du kanskje en e-post i februar som viste deg hvordan du kunne få en sniktitt på den nye nettsiden. Uansett, responsen vi fikk var overveldende, mange av dere prøvde ut sidene og gav oss tilbakemelding. I dag er vi stolte av å kunne lansere en helt ny, redesignet YouVersion.com.

Du vil se at YouVersion.com har et renere brukergrensesnitt, og den har mange av de egenskapene du har blitt vant til gjennom Bibel-appen:

Bokmerker. Bokmerker er en flott måte å holde styr på og organisere avsnitt du vil finne tilbake til, enten for å dele, huske, eller bli påminnet om Guds løfter. YouVersion.com har også tidligere hatt bokmerke-funksjonen, men nå ligner den mer på Bibel-appen.

Uthevelser. Mens bokmerkenes fortrinn er at de hjelper deg å lagre tanker og holde deg organisert, er Uthevelser en fin, visuell metode for å rette oppmerksomheten mot spesielle avsnitt i Bibelen. Akkurat som i Bibel-appen, lar Uthevelser deg velge mange slags farger som passer dine hensikter (eller sinnstemninger).

Lydversjoner av Bibelen. De samme lydversjonene av Bibelen som du har lyttet til i Bibel-appen (avhengig av type enhet) kan du nå spille av på datamaskinen din gjennom høyhastighets streaming. La lydversjonene av Guds Ord påvirke livet ditt mens du arbeider. Du kan også bruke lydversjonene til å få med deg mer mens du leser. Finn versjonen du ønsker og trykk play.

Og dette er bare begynnelsen. I morgen vil vi dele mer om noen av de andre funksjonene som vi tror du vil like med den nye YouVersion.com. Men ikke vent på oss! Gå til YouVersion.com og sjekk ut selv. Vi vil gjerne høre fra deg. I de følgende ukene vil vi gi deg flere oppdateringer og spennende funksjoner, og vi vil gjerne høre hva du tenker på Facebook og Twitter.

Dette innlegget er også tilgjengelig i: Engelsk Tysk Spansk Fransk Nederlandsk Portugisisk Russisk Kinesisk (Forenklet) Kinesisk (Tradisjonell) Koreansk Polsk