Bibellesning enklere enn noen sinne med nye YouVersion.com

I går delte vi nyheten om de nye nettsidene til YouVersion.com. Har du hatt muligheten til å prøve dem ut? Hvis ikke anbefaler vi deg å ta en titt. I tillegg til verktøy som brukere av Bibel-appen vil kjenne igjen, og et enklere, smidigere brukergrensesnitt, har YouVersion.com fått noen nye funksjoner laget spesifikt for å gi deg den best mulige opplevelsen med bibellesning. Beta-testere og tidligbrukere i det verdensvide YouVersion-fellesskapet har allerede fortalt hos at de har stor glede av lesingen på nye YouVersion.com. Her er noen av de nye funksjonene vi tror du vil like:

Fullskjermmodus. Med bare et klikk kan du utvide YouVersion.com slik at det dekker hele skjermen din, slik at du får utnyttet skjermen din best mulig. Fullskjermmodus når du leser er en av de mest behagelige måtene du kan oppleve Bibelen elektronisk.

Tilpassbare fonter. Bibel-appen har en stund gitt deg muligheten å velge mellom ulike skrifttyper, slik at du kan bruke den du synes er lettest å lese. Nå når YouVersion.com er relansert, får du den samme muligheten når du sitter ved datamaskinen. Du kan også endre skriftstørrelse, enten det er for å gjøre ordene så store at du ser dem helt tydelig, eller for å få plass til så mange ord som mulig på skjermen din.

Parallellesning. Når du bytter til parallellesnings-modus, kan du ha to ulike bibeloversettelser ved siden av hverandre. På denne måten blir det lettere å sammenligne når du leser. Når du fordyper deg i bibelstudier, vil parallellesning hjelpe deg til å få en mer inngående forståelse for hva du leser.

Besøk gjerne YouVersion.com i dag og utforsk. For å få mest ut av opplevelsen, anbefaler vi deg å registrere deg for en gratis YouVersion-konto. Vi setter også pris på å høre dine tanker om det nye designet til YouVersion.com. Del gjerne dine erfaringer med bibellesning med oss på Facebook og Twitter. Og fortell vennene dine om denne flotte, nye ressursen!

Dette innlegget er også tilgjengelig i: Engelsk Tysk Spansk Fransk Nederlandsk Portugisisk Russisk Kinesisk (Forenklet) Kinesisk (Tradisjonell) Koreansk Polsk Svensk