Bibelläsning blir enklare än någonsin med den helt nya YouVersion.com

Tidigare i veckan skrev vi om den totala omarbetningen av YouVersion.com. Många över hela världen har berättat för oss att ni älskar den rena designen, medan vissa också har sagt att de upplevt prestandaproblem, och en del har även hittat buggar. Vi försäkrar att vi arbetar riktigt hårt bakom kulisserna för att hantera dessa problem så fort vi kan. Och varje dag försöker vi göra den helt nya YouVersion.com bättre och bättre.

Om du ännu inte har provat vår helt nya YouVersion.com rekommenderar vi dig att ta en titt. Utöver funktioner som användare av Bibelappen kommer att känna igen direkt—och ett enkelt, elegant användargränssnitt—kommer det några nya funktioner till YouVersion.com, designade speciellt för att erbjuda dig den bästa möjliga läsupplevelsen av Bibeln. Här är några av de nya funktioner vi tror att du kommer att älska:

Fullskärmsläge. Med bara ett klick kan du expandera YouVersion.com så att det täcker hela skärmen, för att utnyttja skärmen maximalt. Speciellt när du läser, är fullskärmsläge det bekvämaste sättet att uppleva Bibeln på en elektronisk enhet.

Ändringsbart teckensnitt. Bibelappen har ett tag erbjudit möjligheten att välja bland olika typsnitt för att hitta det som är enklast för dig att läsa. I och med återlanseringen av YouVersion.com kommer samma bekväma finess till ditt skrivbord. Du kan också justera teckenstorlek upp och ner, oavsett om det är för att göra orden så stora att det är kristallklart, eller för att få plats med så många ord som möjligt på skärmen.

Parallell läsning. Genom att växla till parallell läsning visas två olika bibelöversättningar sida vid sida, vilket enkelt låter dig jämföra dem med varandra medan du läser. Det är suveränt för djupare bibelstudier, parallell läsning kan hjälpa dig att få en mer detaljerad förståelse för vad du läser.

Besök YouVersion.com idag och utforska. Och för att få ut så mycket som möjligt av det rekommenderar vi dig att registrera ett gratis YouVersion-konto. Vi vill gärna höra från dig om vad du tycker om den förändrade designen av YouVersion.com. Kom och dela med dig av din upplevelse av Bibelläsning på Facebook och Twitter. Och se till att dina vänner får veta om denna fantastiska nya resurs!

Det här inlägget finns även på: Engelska Tyska Spanska Franska Holländska Portugisiska Ryska Kinesiska (förenklad) Kinesiska (traditionell) Koreanska Norska Polska