Ny Bibelapp-uppdatering för Windows Phone Mango nu tillgänglig

Sist vi uppdaterade Bibelappen för Windows Phone skrev vi om den helt från början. Denna version, version 2.3, är en stor uppdatering för Windows Phone “Mango”, designad speciellt för att få ut det mesta av vad plattformen har att erbjuda. Du kan hitta den senaste versionen nu på Windows Marketplace för Mobil som innehåller följande förbättringar:

Sann multitasking. Mango-versionen av Windows Phone låter dig nu lämna en app öppen och igång samtidigt som du gör något annat i en annan app. Det betyder att du nu kan lyssna på en ljudbibel, och när du växlar till en annan app kan fortsätta lyssna. Lyssna på en ljudbibel med din skärm låst—eller till och med med din skärm avslagen för att spara batteri!

Snabb app-växling. Utöver multitasking ingår det nu snabb app-växling i Windows Phone Mango, vilket låter dig hoppa mellan uppgifter snabbt. Vi har optimerat Bibelappen för att fullt utnyttja denna nya smidiga funktion så att du kan lämna den körande, enkelt växla till något annat i några minuter, och sedan hoppa tillbaka precis lika enkelt.

Anpassa startskärmspaneler. Med Mango lägger Windows Phone till en elegant ny funktion som låter dig lägga till uppgifter ej kopplade till en app på startskärmen. Fäst en läsplan, sparad sökning, eller annan uppgift på startskärmen så att du enkelt kan hoppa tillbaka till den. När du sparat en ny panel kan du direkt från startskärmen trycka dig till de uppgifter du utför oftast!

Fler översättningar än någonsin. När du läser detta erbjuder Bibelappen för Windows Phone mer än 200 olika översättningar av bibeln på 75 språk. Oavsett vilken översättning du gillar, och oavsett vilket språk du föredrar är chansen stor att YouVersion har den.

Bibelappen på 5 språk. Utöver engelska finns nu användargränssnittet—alla menyer, knappar och kontroller— i Bibelappen helt på svenska, ryska, tyska och koreanska, tack vare våra fantastiska frivilligarbetare,

Dagens vers på instrumentpanelen. Nu kan du få Bibelappen för Windows Phone att visa en fräsch bibelvers varje dag. Varje dag, vid valfri tid, kommer du att få ny inspiration direkt på din instrumentpanel som visar med den översättning du senast läste.

Buggfixar. Vi ta alla chanser vi får att korrigera problem och förbättra prestanda, och denna version är verkligen inget undantag. Som alltid, när du hittar fel i Bibelappen (på vilken plattform som helst), rapportera dessa till oss på vår Supportsida så att vi kan fixa dem i nästa version.


Den senaste versionen av Bibelappen för Windows Phone är tillgänglig nu. Uppdatera dig idag, och låt oss veta vad du tycker på Facebook och Twitter!

Det här inlägget finns även på: Engelska Tyska Ryska Koreanska