🎉 De Bijbel App bestaat vandaag 10 jaar!

De Bijbel App bestaat 10 jaar

Gefeliciteerd! De YouVersion-gemeenschap bestaat vandaag 10 jaar!

De Bijbel App werd officieel geïntroduceerd op 10 juli 2008 en was een van de allereerste apps voor de iPhone die in de Apple App Store beschikbaar was.

Maar dat was slechts het begin…

De Bijbel App begon met de functies Markeringen, Bladwijzers en Notities. Sindsdien hebben we Leesplannen, Luisterbijbels, Vrienden, Versafbeeldingen toegevoegd en de zoekfunctie op basis van emotie toegevoegd – om er maar een paar te noemen. Gaandeweg hebben vrijgevige uitgeverspartners steeds meer Bijbels en inhoud beschikbaar gesteld. En gepassioneerde gebruikers net als jijzelf bieden hun tijd en gaven aan om mensen met ondersteuningsvragen te helpen en de app-ervaring in vele talen te vertalen.

Bedankt dat je met ons meedoet in deze beweging van God.


10 jaar Bijbel App vieren

Vier met ons mee! Laten we samen het Woord verspreiden.

Wist je dat wanneer je iets deelt op social media, je de impact van de Bijbel App helpt vergroten? Vier vandaag nog met ons mee en deel ons op je favoriete sociale platformen (vergeet niet om @youversion te taggen en de hashtag #bibleapp10 te gebruiken).

Delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Frans Portugees Roemeens Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans