Denk aan een moeder die jou inspireert…

De liefde is geduldig, de liefde is vriendelijk. - 1 Korinthiërs 13:4a - Versafbeelding

Neem de tijd om te denken aan alle speciale moeders die je kent… Je vriendin die er altijd voor jou is als je haar nodig hebt. Die buurvrouw die zo goed voor haar gezin zorgt. De vrouw op je werk die jou inspireert om het beste uit jezelf te halen. En natuurlijk is er ook je eigen moeder.

Vandaag is een geweldige dag om al je favoriete moeders te vertellen hoeveel je ze waardeert. Zeg “dankjewel” met deze speciale versafbeelding. (De meeste moeders die we kennen zouden een telefoontje ook wel waarderen.)

Deel deze Versafbeelding

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans