Dink aan ‘n ma wat jou inspireer…

Die liefde is geduldig, die liefde is vriendelik - 1 Korintiërs 13:4 - versbeeld

Neem ‘n oomblik om na te dink aan al die spesiale ma’s wat jy ken… Jou vriendin wat altyd daar is as jy haar nodig het. Daardie buurvrou wat haar gesin so goed versorg. Die vrou by die werk wat jou inspireer om die beste weergawe van jouself te wees. En daar is natuurlik jou eie ma.

Vandag is die ideale dag om jou ma te vertel hoeveel jy haar waardeer. Sê “dankie” met hierdie spesiale versbeeld. (Die meeste ma’s wat ons ken, waardeer ook telefoonoproepe.)

Deel die Versbeeld

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans