God doet altijd geweldige dingen. Laten we Hem danken!

Bergketen

Waar ben je dankbaar voor?

“Wat er ook gebeurt, dank altijd God, want Hij wil dat u als christenen zo leeft.”

1 Thessalonicenzen 5:18

Waar je ook mee te maken hebt, Gods goedheid en barmhartigheid zullen je nooit verlaten. In feite bereidt Hij voor jou zelfs te midden van moeilijke periodes zegeningen voor. Maar deze waarheden zijn niet altijd gemakkelijk te onthouden. Daarom is het belangrijk om dankbaarheid te tonen.

Dankbaarheid helpt ons te focussen op de Enige die onze problemen kan ombuigen voor Zijn glorie en ons bestwil. Dus laten we nu een minuut pauzeren om God te danken voor alles wat Hij heeft gedaan in onze levens.

Een dankgebed

God, U bent goed, en Uw standvastige liefde houdt eeuwig stand. Zelfs in de moeilijkste periodes heb ik altijd een reden om U te aanbidden.

Dank U dat U me in Jezus Christus de overwinning en een overvloedig leven geeft! Hoewel ik het niet verdien, overspoelt U mij met onvoorwaardelijke liefde en vergeving.

En dus zal ik het uitroepen van vreugde, wat de toekomst ook brengt, want U bent dicht bij mij. U beschermt mij en zegent mij voor het oog van mijn vijanden. Niets kan U evenaren en geen wapen kan iets tegen U beginnen. Ik ben in alles meer dan een overwinnaar door U!

Wees door mij geprezen, God. Mogen de woorden van mijn mond en de overdenkingen van mijn hart Uw naam zegenen.

Ik wil dat mijn leven U lof brengt.

In Jezus’ naam, amen.

TOEVOEGEN AAN GEBEDSLIJST

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees