Wat laat je achter in 2020?

Man met telefoon

Een weldoener is een zegen en wordt daarvoor rijk beloond, en iemand die zijn gaven over anderen uitgiet, zal van het goede worden voorzien.

Spreuken 11:25

Hoe kun je de wereld verbeteren?

Geef jezelf aan iets groters.

Ondanks de uitdagingen van 2020 is God aan het werk geweest via de YouVersion gemeenschap. Alleen al dit jaar is de YouVersion Bijbel App op meer dan 52 miljoen unieke apparaten geïnstalleerd. Dat zijn miljoenen mensen die tot God naderen en het is nog maar het begin.

Jij kan helpen om een eeuwige impact te hebben op deze generatie en die daarna.

Vandaag is het Giving Tuesday, een dag waarop mensen aan een goed doel doneren wat voor hen belangrijk is. Ook inspireren ze anderen om actie te ondernemen. Jij kunt hieraan meedoen door te ondersteunen wat God door YouVersion doet.

Doe mee met de wereldwijde YouVersion-beweging door vandaag nog te doneren.

Volg simpelweg onderstaande link om te doneren via Bible.com of je Bijbel App. (Je kunt ook een periodieke donatie instellen.) Moedig vervolgens je vrienden en familie aan om mee te doen door erover te posten met de hashtag #GivingTuesday. Laten we samen licht in onze wereld brengen.

Doneer nu

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans