Wat sal jou 2020 nalatenskap wees?

'n Man wat oor 'n foon praat

‘n Vrygewige persoon sal voorspoedig wees,
Wie ander opbeur, sal self opgebeur word.

SPREUKE 11:25

Wat kan jy doen om die wêreld ‘n beter plek te maak?

Gee jouself aan iets groter.

Ondanks die 2020 uitdagings, was God deur die YouVersion-gemeenskap aan die werk. Net in hierdie jaar, is die YouVersion Bybeltoep op meer as 52 miljoen unieke toestelle geïnstalleer. Dit beteken miljoene mense het nader aan God gekom — en dit is maar net die begin.

Jy kan help om ‘n ewige impak op hierdie en toekomstige geslagte te maak.

Vandag is Donasie Dinsdag, wanneer mense ‘n donasie aan ‘n saak gee waaroor hulle omgee en ander besiel om tot aksie oor te gaan. Jy kan nou dadelik, dit wat God deur YouVersion doen, begin ondersteun.

Sluit vandag by die wêreldwye YouVersion-beweging aan deur ‘n donasie te maak.

Volg eenvoudig die onderstaande skakel om ‘n donasie op Bible.com of in jou Bybeltoep te gee. (Jy kan ook ‘n herhalende skenking opstel.) Moedig dan jou vriende en familie aan om by jou aan te sluit deur dit bekend te maak met ‘n plasing van die hutsteken #DonasieDinsdag. Kom ons bring saam lig in ons wêreld.

Skenk Nou

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans