Dank God voor moeders ❤️

Moeder omhelst twee kinderen

Eer moeders die
jou inspireren.

Zij zijn de vrouwen die voortdurend voor hun gezin zorgen. Degenen die door drukke schema’s, rommelige kamers, en soms, lege huizen navigeren. Zij zijn de vrouwen die anderen met liefde begeleiden en die anderen met mededogen leiden. En zij zijn de vrouwen die blijven komen—zelfs als het leven moeilijk wordt.

Deze vrouwen laten ons zien wat het betekent om een moeder te zijn. Ze zijn het waard om geliefd, gekend en geëerd te worden.

Vandaag is een geweldige dag om een moeder in je leven te vertellen hoeveel je haar waardeert. Neem een moment om God te danken voor de moeders die Hij om je heen heeft geplaatst, en deel dan deze speciale versafbeelding met iemand die je inspireert.

Versafbeelding Spreuken 31:29

Deel deze Versafbeelding

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees