Dank God vir ma’s ❤️

Ma wat twee kinders 'n drukkie gee

Vier die ma’s wat
jou inspireer.

Hulle is die vroue wat deurgaans vir hul gesinne sorg. Diegene wat besige skedules, deurmekaar kamers en soms leë huise moet hanteer. Hulle is die vroue wat ander met liefde mentor en in deernis lei. Hulle is ook die vroue wat altyd opdaag — selfs wanneer die lewe moeilik raak.

Hierdie vroue wys ons wat dit beteken om ‘n ma te wees. Hulle is waardig om geliefd te wees, bekend gemaak en gevier te word.

Vandag is die ideale dag om die ma in jou lewe te vertel hoeveel jy haar waardeer. Neem ‘n oomblik om God te dank vir die ma’s wat Hy om jou geplaas het en deel hierdie spesiale versbeeld met iemand wat jou inspireer.

Versbeeld vir Spreuke 31:29

Deel hierdie Versbeeld

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees