Ontdek Gods visie voor jouw leven

Persoon kijkt naar bergen

Je bent hiervoor gemaakt.

Toen hoorde ik de Here vragen: ‘Wie zal Ik als boodschapper naar mijn volk sturen? Wie zal namens Ons gaan?’ En ik zei: ‘Here, stuurt U mij! Ik zal gaan!’

Jesaja 6:8

Zou je ooit deel willen uitmaken van iets groters? We willen allemaal dat ons leven zinvol is. Maar ondanks onze beste inspanningen is het gemakkelijk om ons onvoldaan te voelen en niet in staat om een verschil te maken.

Wat als we met God zouden kunnen samenwerken om ons leven met een doel te leven? Wat als we in plaats van aan God te vragen of Hij iets voor ons kan doen, wij aan God vragen om ons te gebruiken?

God om leiding vragen kan beangstigend lijken, maar Hij is er altijd om leiding te geven. Een manier om Gods visie voor jouw leven te ontdekken is door Hem bewust iedere dag te zoeken door zijn Woord.

Klaar om je doel na te streven? Start een leesplan:

Vind meer leesplannen

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees