Kristna runt om på jorden firar Jesus uppståndelse

“Jag vet att ni söker efter Jesus, som blev korsfäst. Han är inte här, han har uppstått, så som han sade” Matteusevangeliet 28:5–6, Bibel 2000

Idag firar kristna runt om på jorden uppståndelsen av vår frälsare. Vi vill gärna att du hänger på du också. Låt oss inte bara tänka på vad hans offer betydde för Hans följare och för folk vid denna tid, utan också vad det betyder för oss idag och för alltid: att Han givmilt gav oss gåvor som förlåtelse, förnyelse och fred. Oavsett utmaning du möter i ditt dagliga liv ska du veta att Jesus också erbjuder dessa gåvor till dig.

Bästa sättet att förstå vad som hände vid Jesus uppståndelse är att ta det direkt från källan: Bibeln. Överväg att läsa planen Berättelsen om påsken rakt igenom, eller prova att lyssna på historien om uppståndelsen från Joh 20 tillsammans med din familj. Om du har en favorittext i Bibel kan du överväga att titta på den idag, och läsa den på nytt för att fräscha upp dina ögon och påminna dig själv om vad din tro betyder för dig.

Självklart finns det ingen anledning att sluta fira vad Kristus gjorde för oss när dessa dagar är slut. Vi kan fortsätta erbjuda Hans gåva av förnyelse och fred till andra hela året, precis som han erbjuder det till oss. Han är verkligen uppstånden.

Det här inlägget finns även på: Engelska Tyska Spanska Franska Holländska Portugisiska Ryska Kinesiska (förenklad) Kinesiska (traditionell) Koreanska Norska

KategorierOkategoriserade