Bibelappen från YouVersion är nu installerad på 50 miljoner mobila enheter

Vid denna tid förra året hade vi glädjen att meddela att Bibelappen™ hade blivit installerad på 20 miljoner unika enheter. Och nu, mindre än ett år senare, har YouVersion-gemenskapen över hela världen mer än dubblerats…

Bibelappen har nu blivit installerad mer än 50 miljoner gånger.

Vi är glada att se så många människor ansluta sig till gemenskapen centrerad runt Bibeln. Vi tror också att detta bara är början. Något mycket större håller på att hända: ett globalt skifte där fler och fler människor engagerar sig i Guds Ord och med varandra.

En verklig global gemenskap är nu rustad att utforska nästan 300 olika översättningar av Bibeln, på 144 språk. Med Bibelappen på din mobil kan du läsa eller lyssna, förstå vad Guds Ande säger till dig, markera dina favorittexter och till och med dela din tro med vänner på dina sociala nätverk. När som helst. Var som helst.

Självklart kan du även göra andra saker med Bibelappen. Så för att hjälpa oss att visualisera vad som händer i varje ögonblick i vår gemenskap har vi utvecklat en väldigt speciell sida – klicka här för att se den.

Nu för första gången någonsin kan du få en levande bild av allt som händer i YouVersion-gemenskapen, överallt på jorden.

YouVersions enkla uppdrag förblir det samma: Att hjälpa så många människor som möjligt att enkelt komma i kontakt med Bibeln, oavsett var de bor eller vilket språk de pratar. Din passion att sprida denna vision och dela Guds Ord med andra är gnistan som tänder revolutionen i bibeldelaktighet. Varje gång du delar Bibelappen förändrar du bokstavligen världen.
Tack så mycket!

Det här inlägget finns även på: Engelska Tyska Spanska Franska Holländska Portugisiska Ryska Kinesiska (förenklad) Kinesiska (traditionell) Koreanska

KategorierOkategoriserade