Oppdatert Bibel-app for iPhone, iPad, iPod touch med nye egenskaper

I dag har vi gleden av å kunne opplyse om en oppdatering av Bibel-appen for iPhone, iPad og iPod touch. Flere viktige funksjoner er endret. Oppdateringen er tilgjengelig nå i iTunes App Store. Vi har hørt på deres tilbakemeldinger (og eksperimentert med noen andre selv). Vi har brukt svært mye tid på de siste forbedringene i Bibel-appen for iOS. Vi tror du vil like det du finner:

Slideout-meny. (se bildet) Med et enkelt trykk på menyikonet på toppen får du tilgang til de Bibel-app-egenskapene du bruker mest: Bibelen, leseplaner, bokmerker, notater og mer. Ett trykk tar deg der du måtte ønske, inkludert det helt nye I dag-visningen…

I dag-visning. (se bildet) På toppen av den nye slideout-menyen, viser “i dag” de helt nye, lett delbare, dagens vers, det siste avsnittet du leste, den nye profil-visningen (se beskrivelse under), og lenker til dagens lesninger i alle dine aktive Leseplaner.

Profil-visning. Nå kan du vise og justere de fleste kontoinnstillingene dine på en enkelt skjerm. Velg hvilket navn du vil kontoen din skal vise, endre profilbildet, eller oppdater kontaktinformasjon. Du kan også bla gjennom dine venners profiler, og profilene til personer som følger deg.

Automatisk oppdatering av versjoner. Hvis det skjer oppdateringer for noen av bibeloversettelsene du allerede har lastet ned, vil Bibel-appen kontrollere om du er tilkoblet WiFi. Hvis du er det, og har denne hendige innstillingen aktivert, vil Bibel-appen automatisk oppdatere oversettelsene for deg i bakgrunnen. Du trenger ikke gjøre noe, og du vil alltid ha de siste versjonene av alle dine nedlastede oversettelser.

Feilrettinger. Vi har ordnet noen spesifikke problem knyttet til lydbibler og gjort noen andre endringer. Med denne utgaven har vi (som alltid) prøvd å forbedre ytelsen til Bibel-appen på alle områder det har vært mulig.

Du finner alle disse finessene i den nye Bibel-app-oppdateringen på alle Apple-enheter vi støtter: iPhone, iPad og iPod touch. I morgen vil vi dele enda flere artige forbedringer lagt til for å hjelpe deg å få enda mer ut av opplevelsen med Bibel-appen på iPad. I mellomtiden, stikk gjerne innom YouVersions supportside for å forsikre deg om at Bibel-appen på din enhet gjør det den kan. Og når du har prøvd den nye appen ut, la oss få høre hva du synes på Facebook og Twitter!

Du finner instruksjoner for hvordan du får installert den nye Bibel-app-oppdateringen under, uansett hvilken iOS-enhet (Apple) du har.


Få Bibel-app-oppdateringen nå:

Hvis du allerede har installert Bibel-appen:

  1. På Apple-enheten, trykk på App Store ikonet.
  2. Når App Store er åpnet, trykk på Oppdateringer
  3. Trykk Oppdater for Bibel-appen eller Velg oppdater alle.

Hvis dette er den første gangen du installerer Bibel-appen:

  1. Trykk App Store-ikonet på Apple-enheten din.
  2. Når App Store åpnes, trykk på søke-ikonet.
  3. Søk etter “Bibel”
  4. Trykk Bibel-app fra LifeChurch.tv.
  5. Trykk på Gratis-knappen

Dette innlegget er også tilgjengelig i: Engelsk Tysk Spansk Fransk Nederlandsk Portugisisk Russisk Kinesisk (Forenklet) Kinesisk (Tradisjonell) Koreansk Polsk Svensk