Optimert layout i den nyeste oppdateringen av Bibel-appen for iPad

I går fortalte vi om flere av de nye funksjonene i den siste Bibel-app-oppdateringen for Apple-enheter vi støtter: iPhone, Ipad og iPod touch. iPad er den enheten vi har gjort størst endringer for, for å utnytte til fulle alt som dette enestående lesebrettet har å tilby. Få den siste oppdateringen av Bibel-appen til din iPad nå i iTunes App Store. Her er noe av det vi tror du vil like i den nye Bibel-appen for iPad:

Fullstendig uttrekksmeny. Umiddelbar tilgang til alle funksjonene Bibel-appen har å tilby er nå bare ett trykk unna, uavhengig av hvor du er. Uttrekksmenyen er et nytt tillegg i Bibel-appen på alle iOS-enheter, men på iPad gir den deg alt. På hvilket som helst skjermbilde er det bare å trykke meny-ikonet på toppen for å vise fullstendig Bibel-app meny. Bokmerker, notater, deling, planer – alt er der… og mer. Prøv det!

Idag-visning. Øverst i uttrekksmenyen på iOS-enheter finner du “Idag”. Her ser du Dagens vers, klart for å deles. Men du får også mer – mye mer. Mer skjermplass betyr at vi kan gi deg ett-trykks tilgang til dine profilinnstillinger, det siste avsnittet du leste, dagens lesninger i dine aktive planer, og til og med det siste avsnittet du la til blant bokmerkene dine.

Parallellesning. Få mest mulig ut av den fantastiske skjermen til iPad. Holder du den liggende, kan du ved hjelp av ett trykk vise to bibeloversettelser ved siden av hverandre. Å lese forskjellige oversettelser i Bibel-appen – nå også med mulighet til å sammenligne – har aldri vært enklere. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iPad. (Og selvfølgelig på YouVersion.com, som vi fortalte deg om for noen dager siden.)

Alle de funksjonene du lenge har hatt glede av i Bibel-appen for iPad, er selvfølgelig fortsatt der. Vi kan nevne fullskjermslesing, lydbibler, bokmerker, notater, deling og YouVersion Live. Klikk deg rundt og utforsk. Og forsikre deg om at du har lest gårdagens nyhet. Som vanlig kan du lære mer om funksjonene på vår supportside. Husk også å holde kontakten med oss på Facebook og Twitter!

Instruksjoner for hvordan du oppdaterer under bildet:


Få Bibel-app-oppdateringen til iPad nå:

Hvis du allerede har installert Bibel-appen:

  1. Trykk på App Store ikonet på iPaden.
  2. Når App Store er åpnet, trykk på Oppdateringer
  3. Trykk Oppdater for Bibel-appen eller Velg oppdater alle.

Hvis dette er den første gangen du installerer Bibel-appen:

  1. Trykk på App Store ikonet på iPaden.
  2. Når App Store åpnes, trykk på søke-ikonet.
  3. Søk etter “Bibel”
  4. Trykk Bibel-app fra LifeChurch.tv.
  5. Trykk på Gratis-knappen

Dette innlegget er også tilgjengelig i: Engelsk Tysk Spansk Fransk Nederlandsk Portugisisk Russisk Kinesisk (Forenklet) Kinesisk (Tradisjonell) Koreansk Svensk