Hoe je met je kinderen over Pasen kunt praten

Fijne zondag - Bijbel App voor Kinderen kleurplaat

Offer. Kruisiging. Verlossing. Opstanding. Vernieuwing. Dit kunnen lastige thema’s zijn om te begrijpen, zelfs voor ons als volwassenen. Hoe laten we onze kinderen kennismaken met deze fundamentele aspecten van ons geloof? De Bijbel App voor Kinderen kan helpen.

Vader en zoon die spelen op een tablet

De Bijbel App voor Kinderen verhalen “Een afscheidsmaaltijd”, “Het is volbracht” en “Een blije zondag”, helpen jouw kinderen het verhaal van Pasen te ervaren op een manier die past bij hun leeftijd. Interactieve animaties betrekken hen bij de verhalen. Leuke leeractiviteiten helpen hen te begrijpen wat Jezus’ offer voor hen betekent.

Overweeg om deze verhalen samen met je kinderen te kijken en laat zo een gesprek ontstaan over wat het in jullie familie betekent om Jezus te volgen.

Download de Bijbel App voor Kinderen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans