Hoe om met Jou Kinders oor Paasfees te Praat

Blye Sondag - Bybel App vir Kinders se inkleurblad

Offer. Kruisiging. Verlossing. Opstanding. Vernuwing. Dit kan moeilike begrippe wees om te verstaan, selfs vir volwassenes. Hoe stel ons hierdie grondbeginsels van ons geloof aan kinders bekend? Die Bybel App vir Kinders kan daarmee help.

Pa en seun wat op 'n tablet speel

In die Bybel App vir Kinders, kan stories soos “Die Laaste Ete,” “Dit is Gedoen!” en “‘n Blye Sondag” jou kinders die Paasverhaal op ouderdomsgepaste maniere laat ervaar. Hulle word in die verhale betrek deur interaktiewe animasies, terwyl prettige leeraktiwiteite hulle help om te verstaan wat Jesus se offer vir hulle beteken.

Oorweeg dit om saam met jou kinders na hierdie stories te kyk, en laat hulle toe om gesprekke te begin oor wat dit beteken om Jesus in julle gesin te volg.

Kry Die Bybel App vir Kinders

Gee leiding aan ‘n jongmens oor hoe hy moet leef, en hy sal ook as hy al oud is nie daarvan afwyk nie.

Spreuke 22:6

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans