Jouw vrijgevigheid kan levens veranderen. Bekijk het hier:

Ondanks de wereldwijde uitdagingen dit jaar heeft God elke situatie gebruikt om mensen dichter tot Hem te trekken. Al voordat de pandemie begon, was God zijn Kerk aan het voorbereiden om een baken van hoop en genezing te zijn voor een lijdende wereld.

“Elke dag word ik wakker en is er dit verlangen om mijn telefoon te pakken om te zien wat God zegt. [YouVersion] heeft me geholpen om mijn leven op de rit te houden en dagelijks Gods Woord te lezen. Het geeft me veel om over te mediteren, en de verschillende vertalingen die YouVersion biedt geven me een duidelijker begrip over wat de Schrift zegt. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit werk van God.

– Blessing, Nigeria

Gods Geest is werkzaam en trekt mensen naar Zichzelf, via een app, in aantallen die we nog nooit eerder hebben gezien en in een jaar dat we niet hadden kunnen voorzien.

Steun dit werk >

Een opwekking is gaande.

Zelfs in de moeilijkste momenten hier op aarde wordt Gods licht sterker.

“Mijn leven was een achtbaan totdat God Zichzelf openbaarde. Ik verkocht drugs en was aan veel daarvan verslaafd. Ik was moe van het leven en dacht dat de wereld beter af was zonder mij. Maar na veel wikken en wegen, besloot ik om het nog één kans te geven. Ik was naar veel seculiere afkickklinieken geweest, maar ging eindelijk naar een christelijke kliniek. God maakte Zichzelf bijna meteen kenbaar toen ik met het programma startte en zijn Woord begon te lezen. Elke dag dat ik YouVersion opende, werd Gods licht sterker en mijn terugvallen verdwenen. Het leidde uiteindelijk tot waar ik nu ben, gevuld met zijn Woord en vier maanden schoon, zonder de behoefte om drugs te gebruiken of te verkopen.”

– Justin, VS

Dit zijn enkele verhalen. Neem een moment en denk aan je eigen reis. Waar was je toen je voor het eerst hoorde over YouVersion? Op welke manieren heeft God de YouVersion Bijbel App gebruikt om je te bemoedigen?

Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld zoals Blessing en Justin, en net als jij. Wanneer je aan YouVersion geeft, help je ons om hen te bereiken.

Alleen al in de eerste helft van 2020 zag YouVersion 13% meer mensen die met de Bijbel bezig waren dan ooit tevoren.

Jouw donatie helpt ons om ervoor te zorgen dat elke persoon, in welke taal dan ook, de levensveranderende kracht van Jezus kan ervaren.

Doneren in de Bijbel App

God verandert miljoenen levens over de hele wereld door zijn Woord. En als je aan YouVersion geeft, help je ons om deze mensen een manier aan te bieden waardoor ze dichter tot God komen…precies wanneer ze dat het meest nodig hebben.

Mis dit moment niet.

Doneer nu

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans