Gebed voor vreugde

Jubel het uit…

Wereldbol

…de Heer is hier!

Het was niet de koninklijke komst die men verwachtte. En toch veranderde Jezus’ komst alles. Meteen werd de Zoon van God, “God met ons” – en meer dan 2000 jaar later kent onze vermoeide wereld nog steeds vreugde.

Nu jij je vandaag voorbereidt op Kerstmis, neem wat tijd om te vieren dat Jezus’ nederige geboorte een weg bereidde zodat wij dicht bij Hem kunnen komen.

Gebed voor vreugde

Jezus, dank U dat U Immanuël bent geworden, “God met ons”. Het is dankzij U dat ik echte vreugde kan ervaren.

Ik geef toe dat het soms moeilijk kan zijn om midden in een drukke of moeilijke vakantieperiode vrolijk te zijn. Maar als de zorgen van mijn hart talrijk zijn, geeft uw vertroosting mij nieuwe hoop en moed.

Dus vandaag kies ik ervoor mijn toevlucht bij U te zoeken en mij te verheugen. Ik zal zingen van vreugde omdat U mijn kracht en mijn redding bent. In uw aanwezigheid is er volheid van vreugde! En dankzij uw nederige komst meer dan 2000 jaar geleden, ben ik nu in staat de vreugde van uw aanwezigheid voor altijd te ervaren. Dank U wel.

U bent waardig te ontvangen alle heerlijkheid, eer en kracht en dus kies ik ervoor om U te aanbidden, wat ik ook meemaak.

In Jezus’ naam, amen.

BID IN DE BIJBEL APP

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans