Help je kinderen Pasen te begrijpen

Een blije zondag

Offer. Opstanding. Verlossing. Vernieuwing. Dit zijn moeilijke termen om te begrijpen, zelfs als volwassene. Hoe kunnen we onze kinderen er kennis mee laten maken in hun eigen, kinderlijke geloof? We hebben verhalen gemaakt in de Bijbel App voor Kinderen om je daarbij te helpen.

Vader en zoon die spelen op een tablet

Bekijk Een afscheidsmaaltijd, In de tuin, Het is volbracht en Een blije zondag, samen met je kinderen en beleef samen het paasverhaal op een manier die voor hen gemakkelijk te begrijpen is. De interactieve animaties houden ze betrokken bij elk verhaal. De leuke activiteiten in elk verhaal helpen ze te leren wat het offer van Jezus voor hen betekent.

Laat je kind gedurende het verhaal vragen stellen die het hele gezin aanzet om met elkaar in gesprek te gaan over hoe je samen Jezus kunt volgen.

Download de app

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees