Hoe was Jezus’ laatste week?

Dit is de
Stille Week…

Jezus zette de week voor zijn kruisiging apart om zijn discipelen eraan te herinneren dat de dood niet zou overwinnen, en dat zijn Koninkrijk nooit zou eindigen. Maar omdat ze niet begrepen wat eraan zat te komen, realiseerden ze zich niet dat Hij ook “Ik houd van jullie” en “tot ziens” tegen hen zei.

Vandaag herinnert de Stille Week ons eraan dat God nog niet klaar is. Want zelfs in die momenten als onze verwachtingen ineenstorten, is er nog steeds hoop. God is nog niet klaar.

Denk dus vanaf deze Palmzondag na over het leven dat je hebt vanwege Jezus’ offer, door een paasleesplan te voltooien. (En als je een van deze leesplannen voltooit, verdien je ook de Paasuitdaging-medaille.)

Bekijk de ‘Vastentijd & Pasen’ collectie

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Vietnamees