Help jou kinders om Paasfees te verstaan

'n Blye Sondag

Opoffering. Opstanding. Verlossing. Vernuwing. Hierdie begrippe is selfs vir ‘n volwassene moeilike om te verstaan. Hoe kan ons dit aan ons kinders bekendstel in ‘n konteks van hul eie, kinderlike geloof? Ons het vier verhale in die Bybel App vir Kinders geskep wat help om juis dit te doen.

Pa en seun wat op 'n tablet speel

Kyk saam met jou kinders na Die Laaste Ete, In die Tuin, Dit is Gedoen, en ‘n Blye Sondag en ervaar die Paasverhaal op maniere wat hulle dit maklik kan verstaan. Die interaktiewe animasies in elke verhaal, sal hulle aandag trek. Elke verhaal se prettige aktiwiteite sal hulle help leer wat Jesus se opoffering vir hulle beteken.

Laat jou kinders se vrae ‘n aanknopingspunt wees om te gesels oor hoe julle Jesus saam kan volg.

Laai die toep af

Gee leiding aan ‘n jongmens oor hoe hy moet leef, en hy sal ook as hy al oud is nie daarvan afwyk nie.

Spreuke 22:6

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees