Begin die 21-Dag Uitdaging!

21-dag Uitdaging

Oor die volgende 21 dae …

Wat sal gebeur as jy jou daartoe verbind om die Woord van God te lees?

Wanneer Februarie begin, kan jy aan jou Bybelgewoonte bou met die 21-Dag Uitdaging — ‘n geleentheid om ‘n lewenstyl van betrokkenheid by die Woord van God te ontwikkel wat elke deel van jou lewe sal herskep.

Voltooi een leesplandag vir 21 dae gedurende die maand om ‘n eksklusiewe Kenteken te verdien.

Begin met een van hierdie leesplanne:

Kyk na nog leesplanne

FacebookDeel op Facebook

TwitterDeel op Twitter

E-posDeel per e-pos

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Thai Oekraïnies Viëtnamees