Leesplannen om Advent te vieren

Advent is hier! Elk jaar, startend vier zondagen voor Kerst, beginnen Christenen over de hele wereld hun hart voor te bereiden voor het geschenk van Immanuel “God is met ons”. Tijdens deze feestdagen zouden we het te gek vinden als je samen met ons  Het Kerstverhaal leesplan van YouVersion zou willen lezen. Deze korte collectie van geschriften onderzoekt de glorieuse komst en nederige begin van de Redder van de wereld die al eeuwen werdt verwacht.

Deel dit seizoen Jezus Liefde

De feestdagen geven ons kans na kans om ons geloof te delen met collega’s, vrienden, en familie. En de Bijbel App maakt het je zo makkelijk! Kijk dan dit seizoen ook uit voor al die ideale kansen die je krijgt om je geloof te delen, simpelweg door hun jouw Bijbel app te tonen::

  • Als iemand een nieuwe toestel kadeau krijgt
  • Tijdens een Kerstdienst
  • Tijdens het lezen van het kerstverhaal met je familie

Het beste is dat het makkelijk is om anderen te helpen om hun eigen Bijbel App te krijgen—ongeacht welke mobiele toestel ze hebben. Ze kunnen simpelweg naar www.bible.com/nl/download gaan of, beter zelf, kan jij het voor hen instaleren.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans

CategorieënGeen categorie