De Bijbel App over de hele wereld: 600 Versies, 375 Talen

YouVersion Versions and LanguagesOngeacht waar je leeft, ongeacht jouw keuze van taal, wij willen je helpen om dagelijks in contact te komen met Gods Woord. Misschien weet je al dat dankzij de vrijgevigheid van de YouVersion Bijbel-uitgevers partners, de Bijbel app al meer dan 600 versies van de Bijbel aanbied in ruim 375 talen. Wat je misschien niet weet is dat de Bijbel App inmiddels al is geinstalleerd en gebruikt in iedere land op aarde, en dat ongeveer 40% van de nieuwe downloads buiten Noord Amerika plaatsvinden.

Natuurlijk geeft de Bijbel App je meer dan alleen toegang tot de Bijbel. We willen dat je ervaring met het verkennen van Gods Woord zo volmaakt is als mogelijk. Maar dat kunnen wij niet doen zonder hulp. Meer dan 350 vrijwilligers over de hele wereld zetten zich met een passie in om jou te laten genieten van de Bijbel App. Zij delen hun tijd en talent  door de basis interface te vertalen zoals schermen, menu’s, en knoppen in jouw eigen taal, inclusief alle Bijbel App tools die je kent en waar je van geniet, zoals de Leesplannen, Notities, en meer.

Daarom kan je vandaag—nu zelfs— gebruik maken van de Bijbel App voor iOS (Apple iPad, iPhone, en iPod touch) in  33 talen. De Bijbel App voor Android  bied er 40 aan. En Bible.com zelfs 42. Op iOS of Android, de Bijbel App stelt zich automatisch in op de taalinstelling van je toestel, of je kan dit zelf aanpassen in jouw instellingen. Op Bible.com kan je jouw lievelingstaal kiezen rechtsonder. De nieuwste talen die we aanbieden zijn Malaitans, Catalaans, Albanees, Portugees (Portugal), en zelfs Arabisch!

De Bijbel App is nu al meer dan  100 miljoen keer geinstalleerd tot nu toe. Ieder van deze installaties—waar op aarde ze ook plaatsvinden—vertegenwoordigt een verhaal, een persoon, een leven die verbonden is met God en Zijn Woord. Ook jij kan hier aan deelnemen, iedere keer dat je de Bijbel App met iemand deelt die niet persé Nederlands spreekt. Het begint pas met 100 miljoen.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans Noors Pools

CategorieënGeen categorie