Wij vieren 5-jaar de Bijbel App: Dank je wel

“Aan hem die door de kracht die in ons werkt bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken,”
Efeziërs 3:20, Nieuwe Bijbel Vertaling

Dutch 5yr

Een Simpele App. Toen Apple de App Store opende op 10 juli 2008 was de YouVersion App voor iOS erbij, als één van de 200 gratis apps. Niemand wist of dit experiment zou werken, laat staan dat iemand heeft kunnen inzien wat voor een impact smartphones en apps op een dag zouden hebben op onze levens. Met de App Store die de 50 miljard app downloads haalde in mei dit jaar, is het duidelijk dat we slechts het begin zien van wat er mogelijk is.

Verbinden met Gods Woord. YouVersion is daar niet gestopt natuurlijk. Wij hebben de Bijbel App gemaakt voor ieder populaire platform: BlackBerry, Android, Windows Phone—zelfs Palm OS! Daarna zijn we gewoon doorgegaan met het bouwen van de Bijbel App voor internationale platforms zoals Java, Symbian, en mobiele gebruikers in het algemeen. We wilden het makkelijk en gratis maken de Bijbel te krijgen, zodat meer mensen het voor zichzelf konden ervaren. Vandaag de dag zijn we dan ook meer dan ooit gefocust om zoveel mogelijk mensen te helpen om dagelijks met Gods Woord te verbinden.

Een Team van Miljoenen. Toen het bekend werd wat God van plan was, hebben Bijbel-uitgevers en -genootschappen, kerken, en andere partners, vrijgevig toegang gegeven tot meer inhoud. Toen deze samenwerking vruchten begon af te werpen, brak de YouVersion gemeenschap wereldwijd door. Nu, zijn er honderden gepassioneerde mensen bezig in vele landen en talen hun Godgegeven talenten vrijwillig in te zetten om de Bijbel in vele mensen hun handen … en harten te plaatsen.

De Wereld Veranderen. Met meer dan 500 Bijbel versies in meer dan 300 talen, vertegenwoordigt de Bijbel App vandaag de grootste digitale Bijbelgenootschap in de wereld. En jij bent het verschil. Klik op het beeld rechts om een momentopname te zien van hoe jij helpt om de wereld te veranderen; en hoe jij helpt om deze generatie de meest Bijbel geengageerd generatie te maken in de geschiedenis.

We zijn nog maar pas begonnen. Terwijl het geweldig is om te bedenken dat de Bijbel App op 100 miljoen smartphones en tablets staat, delen wij deze planeet met 7 miljard mensen. In de komende maanden zullen wij jullie op de hoogte stellen van verschillende nieuwe en opwindende aankondigingen: functies, partnerschappen, leesplannen, en gereedschappen welke mensen zullen helpen om als nooit tevoren te verbinden met de Bijbel. We kunnen nooit vaak genoeg “Dank je wel” zeggen voor alles wat je al hebt gedaan. En we kunnen zelf niet eens raden wat God nog allemaal van plan is—meer dan waar wij om kunnen vragen of zelfs bedenken. Maar dit weten we wel:

Het START met 100 miljoen.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans