De YouVersion Gemeenschap bereikt monumentale mijlpaal . . .

20 miljoen…en je bent nog maar net begonnen…!

Leesplannen maken je dagelijkse Bijbel lezen makkelijk en handig.

We horen vaak binnen de YouVersion gemeenschap dat de leesplannen een radicale verbetering hebben opgeleverd in het dagelijks verdiepen in Gods Woord. Maar met 20 miljoen volbrachte leesplannen zijn we maar net begonnen. We voegen continue nieuwe mogelijkheden toe om het beste leesplan te vinden die aansluit bij wat jij zoekt en nodig hebt:

Zie wat nieuw is, en wat hetzelfde is gebleven
Een handige toevoeging aan je Thuisscherm van de BijbelApp laat onze featured Leesplannen zien. Terwijl we aandacht geven aan veel nieuwe leesplannen, laten we ook graag populaire favorieten zien die jij leuk zou kunnen vinden. Wanneer je er een ziet die je interessant lijkt, tik deze aan om meer te leren.

Ontdek je volgende favoriet
Veel van de nieuwe Leesplannen hebben nu hoge-resolutie afbeeldingen die het leuker maken om te zoeken naar je volgende leesplan. En met honderden leesplannen om uit te kiezen, kunnen de afbeeldingen helpen om sneller te vinden wat je zoekt.

Vind inspiratie bij jouw Vrienden
Ieder Leesplan heeft zijn eigen pagina waarop staat waar het over gaat, hoeveel dagen het duurt en meer – zoals welke van je Vrienden op dit moment het leesplan volgen, welke deze hebben afgemaakt en hoeveel binnen de YouVersion gemeenschap deze hebben afgemaakt. Zien welke leesplannen gewaardeerd en gevolgd worden door je Vrienden is een goede manier om leesplannen te vinden die jij ook leuk zou kunnen vinden.

Het zit allemaal in de laatste update

Als je je apparaat hebt ingesteld om automatisch updates te installeren dan kun je al deze opties terugvinden in de BijbelApp. Maar als dat niet zo is, kun je simpelweg je app updaten naar de laatste versie.

VIND JOUW NIEUWSTE LEESPLAN

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans