🎨 Vier Pasen met Versafbeeldingen

Versafbeeldingen op je telefoon

Inspireer je vrienden dit Paasfeest met Bijbelkunst.

Ben je geraakt door Gods Woord? Leg het dan vast met een Versafbeelding. Versafbeeldingen zijn eenvoudig te maken en leuk om te delen. Tik eenvoudig op een willekeurig vers, dan op Afbeelding en volg de aanwijzingen. Maak je eigen afbeelding of kies uit honderden ontwerpen van professionele grafische kunstenaars. Deel het dan met vrienden!


Versafbeelding Romeinen 5:8

Ontvang onze Paascollectie.

We delen elke dag een Versafbeelding op onze Instagram, Facebook, Pinterest en Twitter. Ter gelegenheid van de Stille Week hebben we deze speciale serie Versafbeeldingen voor Pasen ontworpen. Tik op een willekeurige miniatuur hieronder om een versie op ware grootte te downloaden. Of tik op de tekst om het vers in de Bijbel App te openen.

Versafbeelding Romeinen 5:8
Versafbeelding Mattheüs 20:28
Versafbeelding Jesaja 53:5
Versafbeelding Romeinen 6:23
Versafbeelding Romeinen 8:11

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans