Win de allereerste Kerstuitdaging medaille!

2018 Kerstuitdaging medaille

Win de splinternieuwe Kerstuitdaging medaille!

Nu de vakantieperikelen je dagelijkse routine in de war sturen ben je misschien geneigd om de dagelijkse stem van Gods Woord even tot zwijgen te brengen. Onze Kerstuitdaging herinnert je aan de reden voor de feestelijkheden: Jezus, het geschenk, Gods enige Zoon.

Voltooi gelijk welk Kerst- of Adventleesplan tussen nu en 31 december en win daarmee onze gloednieuwe Kerstuitdaging medaille! Start een van de Kerst- of Adventleesplannen in onderstaande lijst. Of als je er al een aan het lezen bent, ga er vooral mee door.

Ik wacht op U - een hoopvolle adventsreis
Hij Die Ons Beloofd Is
Kerst brengt Hoop
Advent: Christus komt!
Vreugde! voor jouw wereld! Aftellen naar Kerst

Bekijk meer leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Frans Portugees Roemeens Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans