Kry vir die Eerste Keer die Kersfeesuitdaging Kenteken!

2018 Kersfeesuitdaging Kenteken

Kry die Splinternuwe Kersfeesuitdaging Kenteken!

Wanneer vakansieverpligtinge met jou daaglikse roetine begin inmeng, mag jy in die versoeking kom om nie God se Woord elke dag te lees nie. Ons Kersfeesuitdaging herinner jou hoekom ons nou feesvier: die geskenk, Jesus, God se Enigste Seun.

Voltooi enige Kersfees- of Advent Leesplan tussen nou en 31 Desember, en jy sal ‘n splinternuwe Kersfeesuitdaging Kenteken verdien! Begin enige Kersfees- of Advent Leesplan hier onder, of as jy alreeds besig is met ‘n Kersfees- of Advent Leesplan, gaan voort daarmee.

Ek Wag Hier vir U, 'n Adventreis van Hoop
Die Hoop Van Kersfees
Advent: Christus Kom!
Vreugde! vir Jou Wêreld! 'n Aftelling tot Kersfees

Kyk Na Meer Leesplanne

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Frans Hollands Portugees Roemeens Russies Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans