De 21-dagenuitdaging van YouVersion, editie 2019, komt eraan!

21-dagen Uitdaging

We hebben onze jaarlijkse 21-dagen uitdaging bedacht om mensen te helpen bij het aanleren van een dagelijkse gewoonte, waarin ze bezig zijn met het Woord van God. Misschien heb je tot nu toe nooit overwogen om met deze gewoonte te beginnen. Of misschien ben je er wel mee begonnen aan het begin van het jaar, maar het lukt je niet meer zo goed.

Wat jouw situatie ook is, de 21-dagen Uitdaging biedt je de gelegenheid om weer in te stappen en mee te genieten. We delen deze Uitdaging dit jaar al vroeg, zodat je ruim de tijd hebt om Leesplannen te kiezen die je graag wil doen. En we dagen je uit om ook vrienden uit te nodigen om met je mee te doen!


Officiële Spelregels

De 21-Dagen Uitdaging begint op 1 februari 2019 en duurt tot 21 februari 2019.

Om in aanmerking te komen voor je speciale 21-dagen Uitdaging Medaille 2019, dien je tenminste één dag te lezen (of te luisteren) van tenminste één leesplan, elke dag, gedurende 21 dagen.

Als je al vóór 1 februari met een Leesplan gestart bent, kun je gewoon doorgaan zonder een dag te missen.

Je hoeft niet per se één Leesplan van 21 dagen te doen. Je mag ook kortere of langere Leesplannen na elkaar doen. Zorg er wel voor dat je 21 dagen lang minstens één dag van tenminste één Leesplan voltooit.

Telkens als je een dag voltooit, let er dan op dat alle selecties van die dag als voltooid zijn gemarkeerd:

Zorg ervoor dat alles is aangevinkt

Voltooi alle 21 dagen (zonder gemiste dagen), en je ontvangt onze speciale 21-dagen Uitdaging Medaille van 2019 in je Bijbel App-profiel:

21 dagen Uitdaging Medaille 2019

Om je Medailles te bekijken ga je in de Bijbel App
naar je profiel en selecteer je Medailles.


Dit is wat je nu mag doen.

Als dit je eerste uitdaging is, raden we je aan te beginnen met een kort leesplan. Daarna kun je het ene korte leesplan na het andere voltooien. Lees één dag per keer en, naarmate je gewoonte zich verder ontwikkelt, kies je geleidelijk aan steeds langere leesplannen.

Tik op de onderstaande knop om de Leesplannen die jouw voorkeur genieten te doen voor de uitdaging. Je kunt op Opslaan voor later tikken bij elk gewenst leesplan. Je kunt er dan mee starten op 1 februari, de eerste dag van de uitdaging (of eerder). Of, mogen we je voorstellen…

Leeskring! Welk leesplan je ook wilt kiezen om mee te beginnen, tik Start, kies voor Met vrienden, bepaal de startdatum op 1 februari en nodig een vriend (of meerdere) uit. (Je vrienden zullen een herinnering ontvangen voor de startdatum.)

Laten we dit doen!

Kies je Leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Frans Portugees Roemeens Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans