Gebed voor de hen die aan de frontlinie staan

WIE GROOT WIL ZIJN, MOET JULLIE DIENAAR WORDEN.

Markus 10:43

Hemelse Vader, dank U voor hen die voor onze families, onszelf en de mensen om ons heen zorgdragen, ons beschermen en dienen. Dank U voor deze dienstverleners, geroepen en opgeleid voor dit werk in een tijd als deze, waarin ze dagelijks hun eigen gezondheid en veiligheid riskeren voor anderen.

Beschermt U ze alstublieft. Geef ze moed en kracht. Heer, wees dicht bij hen en laat ze Uw aanwezigheid ervaren gedurende de lange dagen dat ze werken.

Vader, geef hen alstublieft alles wat ze nodig hebben, zowel voor de mensen die ze dienen als voor hun geliefden. Omring hen met mensen die hen en hun families zullen helpen en ondersteunen, terwijl zij belangeloos voor anderen zorgen.

U zei dat we het in deze wereld zwaar te verduren zouden krijgen, maar ook dat U hebt overwonnen. Werk alstublieft samen met onze dienstverleners, Heer, om uiteindelijk het best mogelijke resultaat te bereiken.

In Jezus’ naam, amen.

Gebedspictogram

Bid in de Bijbel App

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans